Снимка: Big Brother All Stars

Още несвикнали с обстановката и един с друг, съквартирантите проведоха първите си номинации в Big Brother All Stars. Първата игра за сезона бе спечелена от отбора на Финдо, което прати другия капитан - Киро Скалата, автоматично сред застрашените да напуснат шоуто още първата седмица. Тъй като Пенка бе последният избор за отборите продуцентите я отстраниха от надпреварата, като й дадоха имунитет.

Участниците също дадоха своя глас и така освен Скалата в понеделник могат да бъдат изгонени Златка Райкова, Джийсън Брад Люис и Недялко. Ямболският бизнесмен отнесе критики, че се натрапва непрекъснато в разговорите и трудно изслушва чуждото мнение. Денди пък направо го определи като демагог, сантименталист и провинциалист. Той даде колоритна номинация и за Джийсън, когото нарече "излинял" и "анемичен" в артистичното си присъствие.

Двете Златки също събраха отрицателния вот на съквартирантите. Русата най-често бе обвинявана в надменност, а Черната, че е скучна домакиня. Именно грижата за къщата обаче я спаси. Сървайвърът Финдо, като новия глава на Къщата, я извади от номинираните с мотивите, с които всички я номинираха - това, че готви, чисти и пере.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase